Teksten van tekstschrijver.eu, daar komen bezoekers wél voor terug!

Creatief schrijver

Behalve tekstschrijver is tekstschrijver.eu ook actief als creatief schrijver. Als schrijver van meerdere kinderboeken, thrillers en educatieve lesmethodes, kan tekstschrijver.eu ook helpen bij het schrijven, redigeren en adviseren van een volledig script. Hieronder een aantal activiteiten op een rijtje.

Ghostwriter

Tekstschrijver.eu is in te zetten als ghostwriter. Wanneer u over een idee beschikt voor een boek, verhaal of novelle, kunt u tekstschrijver.eu vragen u te helpen. Volgens een vast ‘protocol’ zullen we het verhaalplan gaan bekijken en uitwerken tot een synopsis (een kant en klaar schrijfplan). Wanneer u dat op prijs stelt, zal de ghostwriter aan de slag gaan met de synopsis en hoofdstuk voor hoofdstuk uitwerken.

Redigeren

Het kan ook zijn dat u al een boek geschreven heeft, maar er graag eens naar laat kijken. Tekstschrijver.eu doet dat graag voor u. Aan de hand van uw manuscript zal tekstschrijver.eu het verhaal redigeren en, waar nodig, herschrijven. Hierbij is voornamelijk oog voor de schrijfstijl, spelling en grammatica en minder voor de plot. Die hebt u tenslotte zelf al bedacht en uitgeschreven. Wanneer tekstschrijver.eu denkt dat het anders (en beter) kan, zult u dat zeker horen.

Advies

Een boek of verhaal schrijven is niet zo makkelijk als het lijkt. Wanneer u advies nodig heeft, kunt u ook contact opnemen met tekstschrijver.eu. Bijvoorbeeld als u wil weten of een bepaald idee goed is uit te werken en aan zal slaan als boek, of hoe u een mooie plot kunt schrijven.

Manuscriptbeoordeling

U hebt een script af? Maar toch zou u het fijn vinden als er nog eens kritisch naar gekeken wordt? Ook dan kunt u bij tekstschrijver.eu terecht. Tekstschrijver.eu beoordeelt uw script en zal een verslag schrijven waar uiteenlopende aan- en opmerkingen in staan. Daarbij wordt gelet op stijl, spelling en grammatica, personages, plot- en plotontwikkeling, realiteit en de doelgroep. Indien gewenst, kan tekstschrijver.eu u ook helpen een brief te schrijven voor uitgeverijen en u helpen bij het zoeken van een geschikte uitgever.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte, kunt u contact opnemen.