Teksten van tekstschrijver.eu, daar komen bezoekers wél voor terug!

Webcontent

Voor vele websites heb ik teksten op maat geschreven. Bij het schrijven van webcontent kan het om een aantal zaken gaan, zoals:

  • het schrijven van SEO-gerelateerde teksten, met als doel om websites hoger te laten scoren in Google;
  • het beschrijven van diensten of producten die door de opdrachtgever (via de website) worden aangeboden;
  • het voorzien in regelmatige artikelen en posts, via bijvoorbeeld een weblog.


SEO-gerelateerde teksten

Wanneer ik SEO-webteksten schrijf, zorg ik voor een juiste balans tussen een lekker leesbare tekst en het gebruik van keywords. Bij het schrijven van SEO-teksten houd ik me aan een aantal richtlijnen, die zich de afgelopen jaren bewezen hebben. Andere ontwikkelingen op het gebied van SEO houd ik nauwlettend in de gaten.

Diensten en producten

Als eigenaar van een website of een bedrijf wilt u natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. In één oogopslag moeten de bezoekers van uw website weten wat u te bieden heeft en uiteraard voor uw diensten of producten kiezen. Door concreet, helder en duidelijk te omschrijven waar u zich mee bezig houdt, schrijf ik de teksten voor op uw website.

Artikelen en posts

Niet alleen zoekmachines, maar ook klanten houden van veel nieuwe content. Dat staat voor interactie met de doelgroep. Door regelmatig een relevant artikel te plaatsen of een leuke post te doen laat u zien dat u oog hebt voor uw doelgroep. Deze artikelen schrijf ik volledig naar uw wens en zin, waarbij de lezer geïnteresseerd houden het voornaamste doel is.