Teksten van tekstschrijver.eu, daar komen bezoekers wél voor terug!

Tekstschrijver of quizmaster?

Een spelletjesfabrikant heeft me benaderd om honderd vragen te bedenken over topografische onderwerpen. Meerkeuzevragen voor een nieuw project, dat nog in de steigers staat. Aardrijkskunde is altijd mijn favoriete vak geweest (ik ben één van de weinigen, ik weet het) en deze opdracht past dan ook prima in mijn straatje. Maar toch, honderd vragen krijg je niet zomaar verzonnen!

Even een paar om er in te komen (die niet naar de fabrikant zullen gaan).

Wat is de hoofdstad van Canada?
a. Ottawa
b. Toronto
c. Québec
d. Montréal

Waar ligt de Kilamanjaro?
a. Noord-Amerika
b. Zuid-Azië
c. Afrika
d. Oceanië

In welke Zuid-Amerikaanse stad wordt Portugees gesproken?
a. Buenos Aires
b. Cuzco
c. Cochabamba
d. São Paulo

Laat gerust je antwoorden achter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten