Teksten van tekstschrijver.eu, daar komen bezoekers wél voor terug!

Tekstschrijver = Thuiswerk

Het grote voordeel van mijn werk als tekstschrijver is dat ik het thuis kan doen. Ik moest hieraan denken door een artikeltje over flexwerken. Steeds meer werkgevers doen aan flexplekken. Als je op tijd bent, kun je de beste plek bemachtigen, om de rest van de dag te kunnen werken. Ben je te laat, dan loop je het risico dat er geen plaats meer voor je is. Ga dan maar eens aan het werk!

Flexibele werktijden

Ook onderdeel van het flexwerken zijn de flexibele werktijden. Waarom zou je van negen tot vijf werken als je ook van acht tot vier kunt werken? Of een paar uurtjes meer per dag, waardoor je eens in de twee weken vrij kunt zijn?

Tekstschrijver is thuiswerken

Op zich allemaal goede manieren, zeker ook om het fileprobleem tegen te gaan. Maar toch ben ik blij dat mijn werk zich gewoon thuis afspeelt. Als tekstschrijver haal ik via mijn laptop opdrachten binnen (een enkele keer via de telefoon), voer ik mijn research uit en schrijf ik mijn teksten. Allemaal thuis.
Zijn er ook nadelen aan thuiswerken? Jazeker. Zo heb ik er moeite mee om mijn werk los te laten. Een tekstschrijver heeft nu eenmaal vaak meerdere opdrachten tegelijk lopen en zal niet gauw alles in één keer afgerond hebben. De verleiding om door te gaan is dan ook erg groot.

POP

Wat dat betreft doe ik ook aan een POP, waar zoveel over te doen is. Mijn Persoonlijke Ontwikkelingsplan is dat ik meer tijd voor ontspanning moet nemen, ook omdat dit ten goede zal komen van mijn werkzaamheden. Helaas ben ik ook zelf de beoordelaar van dat plan. En naar het schijnt ben je naar jezelf toe altijd het strengst...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten