Teksten van tekstschrijver.eu, daar komen bezoekers wél voor terug!

Welkom op Weblog van een Tekstschrijver

Via dit weblog houd ik je op de hoogte van de verschillende werkzaamheden die ik als (tekst)schrijver uitvoer. Dit weblog ligt in het verlengde van mijn tekstbureau Scorpius Ink. Hoe de weblog eruit komt te zien, weet ik op dit moment nog niet. Evenmin wat de opzet precies gaat zijn en hoe vaak ik zal posten. Wat ik wel weet is dat dit een mooie manier is om opdrachtgevers op de hoogte te houden van mijn werkzaamheden en beginnende tekstschrijvers te voorzien van tips en adviezen. Ook zal ik hier tips en adviezen plaatsen die ik op het web gevonden heb. Vragen en opmerkingen mogen altijd gesteld worden. Als alles volgens plan verloopt, zal hier snel een e-mailadres verschijnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten